Over Edubrein

Dé sleutel tot succes op school en daarbuiten!

Jij wilt natuurlijk het beste voor je kind. Je wilt dat ze zich vol zelfvertrouwen kunnen ontwikkelen, uitblinken op school en klaar zijn voor de uitdagingen van de toekomst. Maar soms komen ze obstakels tegen in het onderwijssysteem. Misschien worstelt je kind met studeren, heeft het behoefte aan meer uitdaging of mist het effectieve leerstrategieën. Dat is waar Edubrein kan helpen!

Waar staan wij voor?

Bij Edubrein hebben we een duidelijke missie: het versterken van het leervermogen van jongeren voor succes op school en daarbuiten. We begrijpen dat niet alle kinderen optimaal floreren binnen het bestaande onderwijssysteem. Daarom bieden we oplossingen om obstakels te overwinnen en het potentieel van elke jongere te maximaliseren. Een krachtig leervermogen ontwikkelen bij elke jongere: daar gaan wij voor!

Empowerment

We streven ernaar jongeren in staat te stellen controle te nemen over hun eigen leerproces en hun volledige potentieel te realiseren. We geloven in zelfbewuste, zelfgestuurde en veerkrachtige jongeren die hun eigen pad naar succes bewandelen.

nieuwsgierig

We stimuleren jongeren om nieuwsgierig te zijn, vragen te stellen en te blijven verkennen. Nieuwsgierigheid is de basis voor levenslang leren, kritisch denken en persoonlijke ontwikkeling.

Rebels

We durven uitdagen en moedigen jongeren aan om onafhankelijk te denken, creatieve oplossingen te vinden en actief deel te nemen aan hun leerproces. We streven naar positieve verandering in het onderwijslandschap.

uitmuntend

We streven naar hoogstaande kwaliteit in alles wat we doen. Onze werkwijze is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en bewezen methoden. We streven voortdurend naar verbetering om de best mogelijke educatieve ervaringen te bieden.

groeigericht

We creëren een omgeving van groei en ontwikkeling, waarin jongeren hun sterke punten kunnen ontwikkelen en uitdagingen met een groeimindset kunnen aangaan. Als organisatie streven we constant naar groei en verbetering.

jaar ervaring
0 +
enthousiaste klanten
0 +
op Google Reviews
0 /5

Fijn je te leren kennen!

Hallo daar! Ik ben Nel, de studiecoach van jouw kind bij Edubrein.

Als studiecoach ben ik de sidekick die je kind nodig heeft in zijn educatieve avontuur. Struikelt je tiener over wiskunde? Of is hij verdwaald in de grammaticajungle? Geen paniek! We gaan samen op ontdekkingstocht, lachen om de moeilijke stukjes en zorgen dat jouw kind als een superheld uit de bus komt.

Ik heb een geheime formule (shh, niet doorvertellen) om studeren boeiend te maken. Samen gaan we obstakels te lijf, maken we een actieplan dat zelfs je huisdier zou begrijpen, en laten we die saaie studieboeken eens zelf in het stof bijten.

Is je kind klaar om te studeren met een knipoog en een lach? Stuur me een berichtje en we laten samen die hersenen knetteren bij Edubrein!

Want schoolsucces is geen toeval

Bij Edubrein geloven we dat schoolsucces geen toeval is, maar het resultaat van een sterk leervermogen en een omgeving die groei stimuleert. We streven naar een toekomst waarin jongeren hun volledige leerpotentieel benutten. We bieden begeleiding en tools om hen te versterken, zodat ze succesvol kunnen zijn zowel op school als in het leven. En ze helemaal klaar zijn voor de uitdagingen van de snel veranderende wereld.

Wat klanten zeggen over edubrein

Sven Wastijn
papa van A. (13 jaar)
Lees verder
De overgang van het lager naar het secundair viel onze zoon zwaar. Het eerste rapport was dan ook een ontgoocheling met meerdere tekorten. Het ontbrak hem aan een duidelijke methodiek om te plannen en te studeren. Nel heeft onze zoon stapsgewijs de instrumenten gegeven om te leren plannen en studeren met het oog op de examens van december. De examenperiode verliep vlot en met goede resultaten zonder tekorten. Eveneens werden alle tekorten van het dagelijks werk weggewerkt. Daarenboven merken we een positieve verandering in zijn werkhouding op. Nel blijft altijd rustig en past zich aan naar de noden van het kind waardoor er een vertrouwensband ontstaat. Ook naar de ouders is ze heel toegankelijk. Wij zijn dan ook heel tevreden over de dienstverlening.
Inge Bostyn
Mama van Y. (16 jaar)
Lees verder
Bij overgang naar de derde graad gaf onze zoon aan dat hij wat problemen had met het verwerken van de leerstof. Tot op dat moment ging het als vanzelf maar door de andere manier van lesgeven en ondervragen, kreeg hij het moeilijk. Hij gaf zelf aan nood te hebben aan tips en tricks om de leerstof te verwerken. Nel heeft hem enkele tools en tips aangeboden om meer gestructureerd te werken. Zaken die hij binnenkort in het hoger onderwijs ook zal kunnen gebruiken. Wij zijn zeer tevreden over haar aanpak!
Anoniem
Mama van M. (13 jaar)
Lees verder
We zijn heel tevreden van de begeleiding. Nel geeft een heleboel tips en tricks mee om efficiënter en beter te studeren en memoriseren. Ze helpt met het opstellen van een planning en is een echt klankbord voor zowel het kind als de ouders. Ze spitst zich echt toe op de noden van het kind.
F. C.
mama van M. (15 jaar)
Lees verder
Ik wil je graag laten weten dat M. voor de derde keer helemaal opgeladen in de auto springt. Ze benoemt het zelf als ‘ ik ben weer helemaal opgefleurd’. De uitleg die ze vandaag kreeg over de hersenen vond ze uiterst interessant en ze heeft me alles haarfijn uitgelegd, de tekening getoond, uitgelegd dat puntje 4 en 5 de volgende keer aan bod komt … Ze zei zelf dat ze misschien wel neurochirurg wil worden… dit enkel om te illustreren hoe vrolijk en gemotiveerd ze buiten is gestapt. Ze zegt het zo fijn te vinden om bij te leren! Dankjewel! Elke school zou een Nel Labeeuw in het team moeten hebben!
Vorige
Volgende

Klaar voor het leeravontuur

Duik in het leeravontuur en ontdek onontgonnen kennis en vaardigheden! Grijp de kans om je kind te laten groeien, ontwikkelen en nieuwe horizonnen te verkennen. Ben je er klaar voor?