Bijles

Samen op weg naar succes op school

Elk kind verdient de kans om succesvol te zijn op school, maar soms kunnen uitdagingen zoals een te hoog tempo, te moeilijke of gemakkelijke leerstof of faalangst in de weg staan. Met een op maat gemaakt traject bieden we de ondersteuning die jouw kind nodig heeft om te groeien. Samen blijven we bij de les!

Bijles in Oudenaarde voor kinderen uit de lagere school en het middelbaar

Hoe gaan we aan de slag?

Kies de formule die past bij jouw kind.

Smartstart

68 per sessie
 • Voor kinderen uit het lager onderwijs
 • Versterking van essentiële schoolse vaardigheden zoals lezen, schrijven, rekenen, Frans, wereldoriëntatie en studiemethode
 • 8 sessies
 • 2 opeenvolgende maanden
 • 1 begeleiding per week
 • Gratis intakegesprek

smartplus

72 per sessie
 • Voor jongeren uit het secundair of hoger onderwijs
 • Versterking van vakspecifieke kennis en vaardigheden zoals Nederlands, wiskunde, natuurwetenschappen, geschiedenis, Frans, …
 • 8 sessies
 • 2 opeenvolgende maanden
 • 1 begeleiding per week
 • Gratis intakegesprek
Populair

Smartflex

64 per sessie
 • Voor kinderen uit basis- of secundair onderwijs
 • Flexibel pakket voor on-demand bijles
 • Meer dan 12 sessies
 • Minstens 1 sessie per week
 • Onbeperkt gedurende het volledige schooljaar

Laat leermoeilijkheden het schoolwerk niet bepalen

Na dit traject kan je kind

✓ Vol zelfvertrouwen opnieuw het vak volgen waarbij hij of zij bijles volgde.

✓ Beter begrijpen waar de leermoeilijkheden lagen en hoe deze aan te pakken.

✓ Sterker in de schoenen staan dankzij strategieën om met specifieke leerproblemen om te gaan, zoals dyslexie en dyscalculie.

✓ Meer inzicht hebben in de leerstof en beter voorbereid zijn op toetsen en examens.

✓ Een beter begrip hebben van de lesmethoden die gebruikt worden op school.

✓ Vakinhoudelijke kennis en vaardigheden versterken in bijvoorbeeld wiskunde, Frans, natuurwetenschappen, spelling en lezen.

Wat klanten zeggen over bijles

M.D.
mama van K. (5 jaar)
Lees verder
Wij gingen onmiddellijk aan de slag met de tips die we van Nel gekregen hadden. Ook de logopediste vond de tips heel interessant en ging ze ook aanbevelen bij een aantal van haar patiëntjes. We blijven onze dochter goed opvolgen en bij vragen kom ik graag nog eens langs.
M.
(11 jaar)
Lees verder
Juf Nel, jij maakt veel uit in mijn leven. Je hielp mij bij alles. Zonder jou zo ik niet zo’n goede punten hebben. Echt dank u wel.
Previous
Volgende

Klaar voor bijles?

Het ondersteunen van een kind met een leerachterstand of leerproblemen is niet gemakkelijk en vraagt een specifieke aanpak. Geef het uit handen. Wij zijn graag jullie partner en bieden bijles op maat van jouw kind.

Veelgestelde vragen over bijles

Bijles is de extra hulp en uitleg die je kind ontvangt van een studiecoach wanneer ze moeite hebben met een bepaald schoolvak en de resultaten niet aan de verwachtingen voldoen. Het doel van bijles is om je kind te ondersteunen bij de leerstof die ze niet begrijpen, zodat ze uiteindelijk betere cijfers kunnen behalen. Het is een gerichte aanpak om de schoolprestaties te verbeteren.

Kiezen voor bijles heeft verschillende voordelen. In de eerste plaats biedt bijles persoonlijke begeleiding, waardoor je kind specifieke vragen kan stellen over de leerstof en diepgaander begrip kan ontwikkelen. Daarnaast kan bijles helpen om lagere cijfers op te krikken en het zelfvertrouwen van je kind te vergroten. Tot slot helpt bijles ook bij het ontwikkelen van algemene studievaardigheden die een leven lang meegaan en een positief effect hebben op examens.

Je kan kiezen voor bijles wanneer je kind behoefte heeft aan extra uitleg en oefening om beter te begrijpen wat er in de klas wordt geleerd. Of wanneer je kind leerachterstand heeft opgelopen en deze wil inhalen. Heeft je kind moeite met specifieke schoolvakken? Of gaan de schoolresultaten samen met het zelfvertrouwen achteruit? Dan is bijles dus iets voor jullie!v

Hoe lang bijles duurt, hangt af van wat je kind nodig heeft. Het kan een paar weken zijn of zelfs enkele maanden. Het hangt af van hoe moeilijk de onderwerpen zijn, hoe vlot je kind informatie oppikt en hoe goed je kind al kan studeren. We passen de begeleiding aan op wat jouw kind nodig heeft, zodat ze het beste resultaat behalen.

Meestal wordt er minimaal één keer per week een sessie van 60 minuten ingepland. Deze wekelijkse sessies helpen om regelmatig en gestructureerd te werken aan het verbeteren van het schoolvak waarvoor je kind moeite heeft.

De bijles vindt meestal wekelijks plaats, met minimaal één sessie van 60 minuten per week. De frequentie kan echter variëren op basis van de behoeften van je kind. Over het algemeen is regelmatige bijles essentieel om succes op school te behalen en leerachterstand weg te werken.

De bijles vindt plaats in onze speciaal ontworpen praktijkruimte in Oudenaarde. Deze plek werd zo ingericht dat het de concentratie en studieaanpak van je kind optimaliseert. In uitzonderlijke gevallen bieden wij ook tijdelijk bijles aan huis. (vb. Wanneer verplaatsen moeilijk is)

De vooruitgang van jouw kind wordt bijgehouden en maandelijks naar jou als ouder gecommuniceerd (schriftelijk en/of mondeling). Ons doel is om transparant en communicatief te zijn, zodat je steeds op de hoogte bent van de voortgang van je kind in de bijles. Zit je tussendoor toch nog met vragen? Dan kan je ons steeds bereiken via e-mail of Whatsapp.