Smartflex

Wat je moet weten

Omschrijving
Bij Smartflex begrijpen we dat onderwijs en studeren niet altijd volgens een vast schema verloopt. Daarom bieden we via Smartflex flexibele bijlessen die zich aanpassen aan de behoeften van jouw kind en jullie drukke agenda. 

Waarom kiezen voor SmartFlex? 

Flexibele tijden: we begrijpen dat geen twee weken dezelfde zijn. Daarom bieden wij bijlessen op momenten die passen bij jullie schema. 
Op maat: Onze bijlessen worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw kind. Of het nu gaat om wiskunde, taal, wetenschap of andere vakken. 

Verhoogd zelfvertrouwen: door persoonlijke aandacht en ondersteuning groeit het zelfvertrouwen van je kind en verbeteren de schoolresultaten.  
Geduld en deskundigheid: De studiecoach is niet enkel sterk in het vakgebied, maar ook geduldige begeleiders die jouw kind aanmoedigen doorheen het leerproces.

Dit traject is perfect voor
Dit traject is perfect voor studenten uit de basis- of middelbare school die op zoek zijn naar individuele bijles volgens het eigen tempo, voor het ontwikkelen van een sterke vakkennis en -vaardigheden. 

Hoe gaan we aan de slag?

 1. Klik op de knop ‘boek nu’
  Vul je gegevens en wensen in op ons online formulier.
 2. We nemen contact met je op.
  En plannen een intakegesprek in.
  Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar, bespreken we jullie specifieke doelen en verwachtingen en bepalen we de beste aanpak voor de bijles van jouw kind. We bekijken samen de duur en de frequentie van het traject.
 3. De begeleiding kan beginnen!
  De komende weken of maanden krijgt jouw kind persoonlijke begeleiding van onze studiecoach. Dit volledig afgestemd op jouw agenda! We gaan met je kind telkens aan de slag vanuit het eigen schoolmateriaal. Waar nodig wordt extra ondersteuningsmateriaal voorzien door de studiecoach. 
5.0
5/5

€ 64 per sessie 

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!