Smartplus

Wat je moet weten

Omschrijving
Ontdek Smartplus, de bijlesdienst die jouw tiener helpt om hun volledige leerpotentieel te bereiken in het middelbaar onderwijs. We begrijpen dat onderwijs meer is dan alleen goede cijfers halen. Bij Smartplus kijken we dan ook verder dan de vakken alleen. We begeleiden je kind op weg naar zelfstandigheid, zelfvertrouwen en succes in de studies. 

Waarom kiezen voor SmartPlus?

Persoonlijke aandacht: we bieden individuele begeleiding om de specifieke behoeften van jouw kind te ondersteunen. Want elk kind is uniek.
Voorbereiding op examens: we bereiden je tiener voor op belangrijke toetsen en examens op school. Ook examenstress pakken we aan. 

Motivatie en zelfvertrouwen: we helpen je tiener om intrinsiek gemotiveerd te raken en zelfvertrouwen op te bouwen voor schoolsucces. 
Veelzijdige vakken: of het nu gaat om wiskunde, talen of andere vakken, we bieden ondersteuning op verschillende vakgebieden.  

Dit traject is perfect voor
Dit traject is perfect voor kinderen uit het secundair onderwijs die sterker willen worden in een bepaald vakgebied zoals wiskunde, Frans, natuurwetenschappen, geschiedenis, … (tot en met 4de middelbaar)


Ben je op zoek naar een cursus die ook de studiemethode van je kind verbetert? Dan is ‘Studieboost’ zeker iets voor jullie!

Hoe gaan we aan de slag?

 1. Klik op de knop ‘boek nu’
  Vul je gegevens en wensen in op ons online formulier.
 2. We nemen contact met je op.
  En plannen een gratis intakegesprek in.
  Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar, bespreken we jullie specifieke doelen en verwachtingen en bepalen we de beste aanpak voor de Smartplus van jouw kind. We stellen een persoonlijk leerplan op voor jouw kind.
 3. De begeleiding kan beginnen!
  De komende acht weken krijgt jouw kind wekelijks persoonlijke begeleiding van onze studiecoach. We gaan met je kind telkens aan de slag vanuit het eigen schoolmateriaal. Waar nodig wordt extra ondersteuningsmateriaal voorzien door de studiecoach. 
5.0
4.7/5

€ 72 per sessie 

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!