Smartstart

Wat je moet weten

Omschrijving
Ontdek Smartstart, de bijlesdienst die jouw kind helpt om te schitteren in het lager onderwijs. We geloven in de leer-kracht van jouw kind en streven ernaar om leergierigheid te voeden en zelfvertrouwen op te bouwen. Smartstart helpt je kind om een stevige basis te leggen in kernvakken zoals rekenen, taal, Frans en W.O. We bieden een verrijkende leerervaring die jouw kind voorbereidt op schoolsucces. 

Waarom kiezen voor SmartStart?

Individuele aandacht: we bieden persoonlijke begeleiding om de specifieke behoeften van jouw kind te ondersteunen. Want elk kind is uniek.
Sterke fundamenten om op te bouwen: Sterke fundamenten zijn de sleutel tot een leven vol kansen. Wij helpen je kind bij het leggen van deze basis.
Boeiende leerervaring: SmartStart maakt leren leuk! We gebruiken interactieve en boeiende lesmethoden om de nieuwsgierigheid van je kind te stimuleren.

Brede vakdekking: onze studiecoach behandelt het volledige pakket aan leergebieden, van rekenen en taal tot W.O. en muzische vorming. We bieden de uitgebreide basis die jouw kind nodig heeft.
Zelfvertrouwen opbouwen: we moedigen je kind aan om zelfverzekerd te zijn in het leerproces en de unieke talenten te ontdekken.

Dit traject is perfect voor
Dit traject is perfect voor kinderen uit het lager onderwijs die sterker willen worden in een bepaald leergebied zoals taal, rekenen, W.O., … Maar ook voor kinderen die hun algemene studiemethode willen verbeteren.

Ben je op zoek naar meer flexibiliteit in het traject? Dan is ‘Smartflex’ zeker iets voor jullie!

Hoe gaan we aan de slag?

 1. Klik op de knop ‘boek nu’
  Vul je gegevens en wensen in op ons online formulier.
 2. We nemen contact met je op.
  En plannen een gratis intakegesprek in.
  Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar, bespreken we jullie specifieke doelen en verwachtingen en bepalen we de beste aanpak voor de Smartstart van jouw kind. We stellen een persoonlijk leerplan op voor jouw kind.
 3. De begeleiding kan beginnen!
  De komende acht weken krijgt jouw kind wekelijks persoonlijke begeleiding van onze studiecoach. We gaan met je kind telkens aan de slag vanuit het eigen schoolmateriaal. Waar nodig wordt extra ondersteuningsmateriaal voorzien door de studiecoach. 
5.0
5/5

€ 68 per sessie 

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!