Studieflex

Wat je moet weten

Omschrijving

Een op maat gemaakt traject voor jouw kind, waarbij flexibiliteit centraal staat? Het kan met ‘Studieflex’.

Samen met de studiecoach bepaal je de duur en de frequentie van de begeleiding, helemaal afgestemd op jullie noden! Bij Studieflex ben je volledig vrij om te kiezen hoeveel begeleidingen je per schooljaar wenst. We beginnen altijd met een gratis intakegesprek, waarin we jullie specifieke doelen en verwachtingen bespreken en de beste aanpak bepalen. Onze persoonlijke begeleiding is gericht op het ontwikkelen van sterke studievaardigheden en het versterken van het studieproces van jouw kind. Of je nu beginner bent of reeds expert? Ons traject is altijd op maat van jullie behoeften en persoonlijke doelen!

Dit zal je kind leren 
Onze studiecoach zal jouw kind helpen bij het ontwikkelen van sterke studievaardigheden en het versterken van het studieproces, zodat het betere resultaten kan behalen en meer zelfvertrouwen krijgt. Met persoonlijke begeleiding, aangepast aan het tempo en de stijl van jouw kind, zal je kind leren hoe het informatie kan verwerken en onthouden, hoe studietijd en vrije tijd in te plannen, hoe het zich kan concentreren en hoe het zich optimaal kan voorbereiden op toetsen en examens. En het beste van allemaal? Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je begeleiding wenst!

Dit traject is perfect voor
Dit traject is perfect voor studenten die op zoek zijn naar persoonlijke studiebegeleiding volgens het eigen tempo voor het ontwikkelen van sterke studievaardigheden.

Hoe gaan we aan de slag?

  1. Klik op de knop ‘boek nu’
    Vul je gegevens en wensen in op ons online formulier.
  2. We nemen contact met je op.
    En plannen een gratis intakegesprek in. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar, bespreken we jullie specifieke doelen en verwachtingen en bepalen we de beste aanpak voor de studiebegeleiding van jouw kind. We bekijken samen de duur en de frequentie van het traject.
  3. De begeleiding kan beginnen!
    De komende weken of maanden krijgt jouw kind persoonlijke begeleiding van onze studiecoach. Dit volledig afgestemd op jouw agenda! We voorzien je kind van het nodige studiemateriaal. Dit materiaal ondersteunt jouw kind bij het ontwikkelen van sterke studievaardigheden en het versterken van het studieproces.
5.0
5/5

€ 64 per sessie 

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!