Studiestart

Wat je moet weten

Omschrijving

Ontdek hoe we de studieprestaties van jouw kind naar een hoger niveau tillen met het studietraject ‘Studiestart’. Dit exlusieve pakket biedt de ideale aftrap voor de studies van jouw kind. Het is gericht op het versterken en verbeteren van de studievaardigheden van jouw student. We leren jouw kind om volledig zelfstandig te studeren en besteden aandacht aan motivatie, concentratie, focus en het plannen van de studietijd. Alle studievaardigheden worden geoefend aan de hand van de eigen leerstof, tot het schoolwerk geen geheimen meer kent!

Met 8 sessies verspreid over 2 opeenvolgende maanden, ontvangt je kind wekelijks deskundige begeleiding om je te helpen slagen. Maar dat is nog niet alles! Je ontvangt van ons ook het werkboek ‘Studielogboek’ ter waarde van €40, waarmee je kind direct aan de slag kan.

Dit zal je kind leren 
Tijdens deze cursus leert je kind hoe hij/zij:

✓ effectiever en nog sterker kan studeren
✓ de studietijd en vrije tijd beter kan managen
✓ strategieën kan ontwikkelen om stress en examenangst te verminderen

✓ zich beter kan concentreren en focussen
✓ de motivatie kan behouden en verbeteren
✓ doelgerichter kan werken

Dit traject is perfect voor

Dit studietraject is perfect voor studenten die meer succes in hun schoolwerk willen behalen. De eigen studiemethode, de studieprestaties en de studiegewoontes worden versterkt zodat je kind in no time zelfstandig aan de slag kan.

Staat de studiemethode van jouw student nog in de kinderschoenen? Dan is het traject ‘Studiestart’ zeker iets voor jullie!

Hoe gaan we aan de slag?

 1. Klik op de knop ‘boek nu’
  Vul je gegevens en wensen in op ons online formulier.
 2. We nemen contact met je op.
  En plannen een intakegesprek in.
  Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar, bespreken we jullie specifieke doelen en verwachtingen en bepalen we de beste aanpak voor de Studiestart van jouw kind. We stellen een persoonlijk leerplan op voor jouw kind.
 3. De begeleiding kan beginnen!
  De komende acht weken krijgt jouw kind wekelijks persoonlijke begeleiding van onze studiecoach. We voorzien je kind van het nodige studiemateriaal, waaronder ons werkboek ‘Studielogboek’. Dit materiaal ondersteunt jouw kind bij het verder ontwikkelen van sterke studievaardigheden en het versterken van het studieproces.
5.0
5/5

€ 72 per sessie 

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!